» Інформація » Питання надання земельних ділянок учасникам АТО в Новому Кропивнику буде винесене на громадське обговорення

Питання надання земельних ділянок учасникам АТО в Новому Кропивнику буде винесене на громадське обговорення

Автор: admin2 от 23-03-2017, 17:21
 (голосів: 0)

Питання надання земельних ділянок учасникам АТО в Новому Кропивнику буде винесене на громадське обговоренняВчора у райдержадміністрації відбулася робоча зустріч, темою якої було проблемне питання виділення земельних ділянок учасникам АТО на території Новокропивницької сільської ради.

В зустрічі, яку провів заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник, взяли участь помічники народного депутата України Богдана Матківського, представники громадських організацій учасників АТО, Новокропивницької сільської ради на чолі із сільським головою Назаром Токмаковим, керівники та працівники районних служб.

Обговорювалася проблема, яка виникла у Новокропивницькій сільській раді з наданням земельних ділянок під садівництво на території за межами села (загальнаПитання надання земельних ділянок учасникам АТО в Новому Кропивнику буде винесене на громадське обговорення площа — понад 2,9 га) для учасників АТО, які не є мешканцями Нового Кропивника.

Після тривалої розмови вирішено, що це питання буде винесене на обговорення на сході села цієї неділі. Заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник рекомендував сторонам дійти компромісу та знайти варіанти, які б влаштовували громаду та учасників АТО — захисників цілісності та незалежності нашої держави. Пріоритетними у цій ситуації мають бути звернення сімей загиблих, інвалідів АТО та багатодітних учасників бойових дій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua