» Інформація » «Участь громади у контролі екологічних коштів повинна бути обов’язково» : Олег Синютка на зустрічі із громадськими активістами

«Участь громади у контролі екологічних коштів повинна бути обов’язково» : Олег Синютка на зустрічі із громадськими активістами

Автор: admin2 от 7-07-2017, 09:42
 (голосів: 0)

«Участь громади у контролі екологічних коштів повинна бути обов’язково» : Олег Синютка на зустрічі із громадськими активістами6 липня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із громадськими активістами, аби обговорити проблему львівського сміття та почути їхнє бачення врегулювання цієї проблеми. План вирішення сміттєвої проблеми з боку ОДА включає в себе спершу екстренне очищення переповнених майданчиків, після чого відповідні служби мають налагодити систематичний вивіз ТПВ із міста.

Активісти та представники районних полігонів висловили низку зауважень щодо того, як не лише врегулювати питання зі сміттям, а й не допустити схожої ситуації у майбутньому.

Приміром, звучали пропозиції щодо сортування сміття. Очільник області припустив, що після очищення міста від непотребу, можна почати сортування. Однак чи сортувати сміття за схемою органіка-неорганіка, чи мокре-сухе поки що в процесі вирішення.

Активісти також нарікали на недобросовісних перевізників, які подекуди працюють без договорів та не оформляють дорожніх листків. Керівник ОДА запевнив громадськість, що всіх винних у незаконному вивезенні сміття, буде покарано. Питання дезінфекції розчищених від сміття майданчиків доручили відповідним службам.

В ході зустрічі також домовились про участь громадських активістів у контролі розподілення коштів, що місто найближчим часом має передати області для врегулювання проблеми із ТПВ. Зазначимо, до кінця року для вирішення сміттєвої проблеми Львівська ОДА матиме 150 млн грн., частину з яких скерують на роботи із облаштування полігонів в межах області.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua