» Інформація » Підведено підсумки Європейського тижня місцевої демократії в Дрогобицькому районі

Підведено підсумки Європейського тижня місцевої демократії в Дрогобицькому районі

Автор: admin1 от 23-10-2013, 09:10
 (голосів: 0)

Підведено підсумки Європейського тижня місцевої демократії в Дрогобицькому районіЄвропейський вектор є найважливішим приорітетом зовнішньополітичної стратегії Президента України и націлений на побудову ефективної моделі міжнародного співробітництва. Особлива увага приділяється залученню молоді до справ місцевого самоврядування  та кращому усвідомленню ними європейського вектора розвитку  нашої держави.

За дорученням голови Дрогобицької РДА Михайла Винницького перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький провів нараду, на якій було підведено підсумки проведених заходів щодо євроінтеграційних прагнень України. Участь в ній взяли керівник відділу освіти Іван Стецко, керівник відділу культури та туризму Осип Марущак, начальник відділу організаційно - кадрової роботи Любов Кішко, в.о. начальника відділу економічного розвитку Оксана Біла, завідувач методичним кабінетом Володимир Штокайло

Так в навчальних закладах Дрогобицького району цими днями відбулися ряд  цікавих заходів з нагоди Європейського тижня місцевої демократії: в школах сіл Бистриця, Попелі, Снятинка та Ясениця-Сільна пройшли засідання клубу «Юний історик» на тему: «Україна і ЄС: недоліки чи позитив», в Доброгостові, Волощі, Вороблевичах, Брониці – організовано книжкові виставки-лекції «Чому українці не європейці?», в Михайлевичах, Підбужі, Уличному та Опарах – конкурс малюнка «Яким я бачу майбутнє України» та в усіх школах району виховні години «Участь України в діяльності міжнародних організацій» та «Україна та Рада Європи».

 

Підведено підсумки Європейського тижня місцевої демократії в Дрогобицькому районі
 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua