» Інформація » Сьогодні голова райдержадміністрації Володимир Шутко провів робочу нараду з питань утримання доріг району в зимовий період

Сьогодні голова райдержадміністрації Володимир Шутко провів робочу нараду з питань утримання доріг району в зимовий період

Автор: admin2 от 31-10-2017, 12:36
 (голосів: 0)

Сьогодні голова райдержадміністрації Володимир Шутко провів робочу нараду з питань утримання доріг району в зимовий періодОскільки матеріально-технічна база обласної філії “Дрогобицький райавтодор” перебуває в критичному стані, очільник району запросив до розмови представників служб і підприємств, які мають на своєму балансі відповідну спецтехніку.

У нараді взяли участь керівники Опарського УПЗГ, 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС, управління водного господарства, великих агроформувань, окремі сільські, селищні голови.

Володимир Шутко зазначив, що забезпечення стабільної життєдіяльності населених пунктів району в зимовий період є завданням не лише влади, а й будь-якого керівника чи простого мешканця, який вболіває за свій район. Голова райдержадміністрації попросив присутніх з розумінням поставитися до ситуації, зорганізуватися та бути готовими надати допомогу для забезпечення проїзду на дорогах району при ускладненні погодних умов. Зі свого боку він пообіцяв, що буде клопотати перед районною радою про виділення додаткових коштів на придбання пального для тих організацій, які цього потребуватимуть.

Учасники наради обговорили запропоновану головою райдержадміністрації план-схему скоординованих дій на зимовий період, подали свої пропозиції.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua