» Інформація » Пасажирські перевезення і ремонт доріг - основні теми зустрічей з мешканцями Літині та Ріпчиць

Пасажирські перевезення і ремонт доріг - основні теми зустрічей з мешканцями Літині та Ріпчиць

Автор: admin2 от 7-03-2018, 14:29
 (голосів: 0)

Пасажирські перевезення і ремонт доріг - основні теми зустрічей з мешканцями Літині та Ріпчиць6 березня відповідно до графіку робочих поїздок керівництва райдержадміністрації заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник відвідав Літиню та Ріпчиці.

Під час зустрічі з мешканцями Літині найголовнішими були питання впорядкування роботи громадського транспорту у вихідні та святкові дні та необхідність ремонту 5 км дороги Літиня-Вороблевичі. Йшлося також про потребу у введенні посади медичної сестри у Літинському НВК, проведенні певних санітарних заходів, пов'язаних з діяльністю ТзОВ “Літинське”.

Проблема пасажирських перевезень та стан доріг обговорювалися і на зустрічі в Ріпчицях. Тут мешканці ставили питання впорядкування вартості проїзду в громадському транспорті та ремонту дороги Ріпчиці-Грушів. Говорилося також про потребу в придбанні для місцевої початкової школи сучасних шкільних меблів відповідно до вимог Нової Української школи. Турбує жителів села заборгованість за оренду паїв ПП “Ротен”. Йшлося також про необхідність вуличного освітлення в селі (пропозиція подана на обласний конкурс мікропроектів).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua