» Інформація » З нагоди Всесвітнього дня охорони праці в області відзначили кращих представників галузі

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці в області відзначили кращих представників галузі

Автор: admin2 от 27-04-2018, 15:27
 (голосів: 0)

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці в області відзначили кращих представників галузіСьогодні, 27 квітня у межах Всесвітнього дня охорони праці відбувся І-й Львівський форум з охорони праці під девізом «Захищене та здорове покоління».

Форум став майданчиком для обміну досвідом між експертами,  підприємцями, майбутніми  працівниками і фахівцями з охорони праці Львівщини.

«Охорона праці – це не лише звичні для кожного з нас спецодяг чи медзасоби. Охорона праці – це є поклик у завтрашній день і видимість майбутнього. Якщо людина буде затребуваною та матиме можливість розкрити свій потенціал – це найбільше щастя», - зазначив під час від час відкриття Форуму голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці подякою голови Львівської облдержадміністрації відзначили кращих фахівцям Львівщини у сфері охорони праці.

Зазначимо, що у межах Форуму відбулися панельні дискусії щодо проблематики формування культури охорони праці та актуальних проблем цієї галузі.

Нагадаємо - у межах I Львівського форуму з охорони праці, студенти НУ «Львівська політехніка» організували флешмоб «Захисти своє майбутнє». Відтак, студентська молодь закликала усіх працівників не нехтувати правилами охорони праці та використовувати усі необхідні засоби індивідуального захисту для того, щоб вберегти своє життя та здоров’я.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua