» Інформація » До Дня медичного працівника в області відзначили кращих працівників галузі

До Дня медичного працівника в області відзначили кращих працівників галузі

Автор: admin2 от 15-06-2018, 17:29
 (голосів: 0)

До Дня медичного працівника в області відзначили кращих працівників галузіСьогодні, 15 квітня у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

Зі святом присутніх привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«У професійності лікарів Львівщини немає сумніву. Ваші професійні вміння та знання, ваша підтримка та розуміння сьогодні дуже потрібні людям. Медики – це ті люди, що зцілюють не лише тіло, але й душу. Ви – символи професії, майбутнього нашої країни. Сьогодні на медиків Львівщини дивиться вся України. Тому що  такого осередку науки, яким є наш медичний університет, немає жодна інша область. Такої кількості видатних імен у галузі охорони здоров’я не має жоден інший регіон», - зазначив Олег Синютка.

Указом Президента України Петра Порошенка за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток медичної галузі та надання кваліфікованої медичної допомоги дитячому населенню почесне звання «Заслужений лікар України» присвоїли завідувачеві педіатричного відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» Яремі Возниці.

«Я хочу подякувати кожному з вас за жертовну працю і відданість професії. За те, що вдень та вночі ви тримаєте руку на пульсі кожного мешканця нашої області. Радите, допомагаєте, консультуєте, рятуєте життя. Величезна подяка тим людям, тим нашим колегам, які сьогодні у бригадах «швидкої» допомоги, операційних, пологових стаціонарах, на фельдшерсько-акушерських пунктах попри все допомагають. Ви є гордістю не лише нашої Львівщини, але й усієї нашої держави», - наголосила директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами та Подяками голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки відзначили кращих представників медичної галузі області.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua