» Інформація » Сьогодні – Всесвітній день навколишнього природного середовища

Сьогодні – Всесвітній день навколишнього природного середовища

Автор: admin1 от 5-06-2018, 11:50
 (голосів: 0)

Сьогодні – Всесвітній день навколишнього природного середовищаВсесвітній день довкілля вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щороку відзначається 5 червня в більш, ніж 100 країнах світу, починаючи з 1973 року. Щорічне святкування дня довкілля допомагає привернути увагу суспільства до екологічних проблем і підкреслює гостру потребу в зміні ставлення людини до природних ресурсів.
До цієї важливої справи залучена велика кількість відданих, професійних та небайдужих людей: працівники екологічних структур, науковці, громадські діячі. Кожен з них робить свій внесок у збереження чистоти повітря, ґрунтів, річок та водоймищ.
Сьогодні – Всесвітній день навколишнього природного середовищаПрирода не визнає кордонів: забруднення повітря і водних ресурсів має транскордонний характер, а деякі особливо цінні, унікальні природні комплекси, території належать кільком державам. Ми повинні усвідомити, що зберегти природу в стані, придатному для життя людини, можна тільки загальними зусиллями населення всієї Землі.
З нагоди свята, за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю Подяки та грамоти голови облдержадміністрації Олега Синютки вручили Сороці Н.Л., Козлінському Д.Я., Галянті О.К., Мокрому В.І., Чернявському М.В., Сороці М.І., Параняку Р.П., Крамарцю В.О. та Галапац О.Й..
Департамент екології та природниї ресурсів Львівської ОДА вітає всіх з Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища та закликає берегти все живе, що нас оточує, бо саме від нас залежить як житимуть наступні покоління.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua