» Інформація » В області відзначили кращих автомобілістів та дорожників

В області відзначили кращих автомобілістів та дорожників

Автор: admin1 от 25-10-2018, 17:52
 (голосів: 0)

В області відзначили кращих автомобілістів та дорожниківСьогодні, 25 жовтня, з нагоди Дня автомобіліста і дорожника у Львівській області відбулось відзначення представників сфери.

Зі святом присутніх привітала заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

"Ми хотіли б привітати та подякувати Вам. Подякувати за справжню працю та професіоналізм. Працю на різних її етапах – від прокладання доріг, перевезення пасажирів і до навчання майбутніх працівників транспортної галузі. Від Вас залежить людське життя", - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

"Давайте цінувати те, що ми робимо. Ми віримо у нашу перемогу. Бо така Україна, яка зупинила ворога, демонструє іншим, що ми є тими, на кого можна рівнятися. Якщо ти посієш добро, то воно обов’язково зійде. Я зичу вам рівної та чистої дороги, нехай на світлофорі для вас завжди буде лише «зелений». Здоров’я, добробуту і процвітання", - додала вона.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника найкращих представників галузі нагородили Почесними грамотами та Подяками облдержадміністрації.

В області відзначили кращих автомобілістів та дорожників

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua