» Інформація » До дня працівників лісу на Львівщині відзначили кращих представників галузі

До дня працівників лісу на Львівщині відзначили кращих представників галузі

Автор: admin2 от 13-09-2019, 09:39
 (голосів: 0)

До дня працівників лісу на Львівщині відзначили кращих представників галузіЗ нагоди відзначення Дня працівників лісу у Львівському обласному управління мисливського та лісового господарства відбулись урочисті заходи.

Участь у святкуванні взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Василь Лозинський привітав присутніх з професійним святом та наголосив на важливості розвитку сфери лісового господарства та внеску його працівників у розвиток економіки Львівщини.

"Вітаю усіх працівників галузі лісового господарства. Ви щодня своєю кропіткою працею робите усе задля того, щоб наші діти, онуки та правнуки могли насолоджуватися красою лісу. Праця ваша є нелегка, є багато думок щодо діяльності, але я впевнений, що працівники нашого лісового господарства Львівської області виконують свою роботу на 101 відсоток і зроблять усе для того, щоб Львівщина була найзеленішою в Україні", - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Львівщини та з Нагоди Дня працівника лісу Василь Лозинський нагородив Почесними грамотами облдержадміністрації Маркіяна Мальського  кращих представників галузі.

Довідково:

День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Відзначається щорічно у третю неділю вересня.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua