» Інформація » Дотримання вимог містобудівного законодавства розглянули на нараді

Дотримання вимог містобудівного законодавства розглянули на нараді

Автор: admin2 от 22-06-2018, 09:45
 (голосів: 0)

Дотримання вимог містобудівного законодавства розглянули на нарадіУчора, 21 червня в обласній державній адміністрації відбулася нарада на тему: «Містобудівна документація та її роль для розвитку територій. Проблемні, питання які виникають під час здійснення архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Дотримання вимог містобудівного законодавства під час видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок».

У заході взяли участь представники департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації, фахівці департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, головні архітектори районів, міст обласного підпорядкування та об’єднаних територіальних громад, що утворилися на території Львівської області, а також керівники органів місцевого самоврядування, керівники новоутворених органів з питань державного архітектурно-будівельного контролю та інші учасники містобудівного процесу регіону.

На зустрічі порушили питання останніх змін в містобудівному законодавстві, роз’яснення щодо розроблення та затвердження містобудівної документації (генеральних планів, планів зонувань, детальних планів), проблемні питання, які виникають під час здійснення архітектурно-будівельного нагляду та контролю, робота у форматі «запитання-відповідь».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua