Бджолярів здавна шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим. Мед на столі – радість у домі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків. Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу неповторний дар землі та сонця.
Сьогодні, 17 серпня, напередодні Дня пасічника перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад вручив грамоти кращим пасічникам району, серед них Петро Кушнір, Тарас Вінсковський, Михайло Білий, Степан Стельмахович.
«Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть вам винагородою за терпіння та труд», - сказав Віталій Скоропад, вітаючи бджолярів з їх професійним святом.