» Інформація » З понеділка розпочнуться будівельні роботи на Ролівській школі

З понеділка розпочнуться будівельні роботи на Ролівській школі

Автор: admin2 от 7-09-2018, 16:02
 (голосів: 0)

З понеділка розпочнуться будівельні роботи на Ролівській школі31 серпня голова райдержадміністрації Андрій Шевкенич разом з керівником апарату райдержадміністрації Русланом Щербою в рамках об'їзду шкіл перед початком навчального року відвідав школу в Ролеві, оглянув діючі приміщення та поспілкувався з працівниками. Очільник району відзначив, що приміщення старої школи готове до початку навчання. 3 вересня в школі відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня знань. Втім, за пропозицією громадських активістів села навчальний процес не розпочався у зв'язку з тим, що не ведеться будівництво нової школи.

Питання Ролівської школи обговорювалося під час зустрічі голови райдержадміністрації Андрія Шевкенича з головою облдержадміністрації Олегом Синюткою, яка відбулася у вівторок, 4 вересня. Під час зустрічі було прийняте рішення про надання з обласного бюджету першого траншу для початку будівництва школи в розмірі 500 тис. грн. До кінця року фінансування об'єкта продовжиться (загальний обсяг складає 3,5 млн. грн з коштів ДФРР та обласного бюджету).

Вчора Ролів відвідали голова райдержадміністрації Андрій Шевкенич, голова бюджетної комісії обласної ради Олег Домчак, представники підрядника та обласна комісія в складі архітекторів та експертів, які провели обстеження існуючого фундаменту. Йшлося про початок будівельних робіт та джерела фінансування. Відбулася зустріч з громадою. За результатами роботи комісії було визначено алгоритм ведення будівельних робіт і термін фінансування.

Сьогодні, 7 вересня розпочалися роботи на будівельному майданчику. Проводиться звільнення фундаменту від металевих конструкцій. За результатами досягнутих домовленостей будівельні роботи розпочнуться з понеділка, 10 вересня.

Історія довгобуду сягає майже двох десятиліть. Замовником робіт виступало управління капітального будівництва обласної ради. Фінансування робіт проводиться за кошти ДФРР та обласного бюджету. У школі навчається біля 80 дітей.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua