» Інформація » Олег Синютка зустрівся із банкірами Львівщини

Олег Синютка зустрівся із банкірами Львівщини

Автор: admin1 от 13-02-2019, 09:43
 (голосів: 0)

Олег Синютка зустрівся із банкірами ЛьвівщиниВчора, 12 лютого, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із керівниками банківських установ області.

«У вас, напевно, найкраще відчуття того, що відбувається в економіці. Статистика демонструє позитивну динаміку. Сьогодні бюджет росте, і ріст цей достатньо суттєвий. Але для мене є важливою ваша думка. Попрошу вас жорстко контролювати виплату заробітної плати, аби зменшити рівень тінізації», - наголосив Олег Синютка.

Із короткою доповіддю за підсумками 2018 року виступив також голова правління Асоціації банків Львівщини Сергій Бойко. За його словами, торік вперше перше банківська система показала прибутки у 21 мільярд гривень. Він також висловив сподівання, що 2019 буде не менш успішним.

Із презентацією щодо ролі банків у розвитку бізнесу Львівської області  виступив заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів. Він зосередив увагу на реалізації обласних програм у співпраці із банками, це, зокрема, Комплексна програма підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області, Програма енергозбереження для населення Львівщини, «Підвищення конкурентоспроможності Львівської області». Також Роман Филипів розповів присутнім про роботу Служби інвестора і Служби експортера, та роботу сайту Lviv Region Industry HUB

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua