» Інформація » На нараді в РДА йшлося про першочергові проблемні питання

На нараді в РДА йшлося про першочергові проблемні питання

Автор: admin2 от 13-01-2020, 14:58
 (голосів: 0)

На нараді в РДА йшлося про першочергові проблемні питанняПід час апаратної наради, яка відбулася сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Руслана Щерби, йшлося, насамперед, про організаційні питання діяльності РДА та її структурних підрозділів у зв’язку з 50-відсотковим скороченням працівників з 1 січня 2020 року. Аналізуючи стан фінансового забезпечення життєдіяльності району, керівник фінуправління Віталій Перхун, зокрема, зазначив що на даний час на виплату заробітної плати працівникам райдержадміністрації та її структурних підрозділів район отримав з держбюджету лише 76% від необхідної суми.

У продовження теми фінансів Р.Щерба доручив керівникам основних галузей бюджетної сфери оперативно підготувати необхідні документи для забезпечення своєчасної оплати праці працівників освіти, культури, охорони здоров’я.

На нараді проаналізовано також стан утримання доріг в зимовий період, забезпечення проїзду на особливо складних ділянках доріг при погіршенні погодних умов.

Перший заступник голови РДА дав також доручення готувати пропозицій щодо участі району в проєктах різних рівнів фінансування з урахуванням перспектив розвитку населених пунктів. Для обговорення цього питання та напрацювання узгодженої позиції Р.Щерба ініціює нараду за участю депутатів від Дрогобиччини у ВРУ та обласній раді, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua