» Інформація » На Львівщині відзначили День українського добровольця

На Львівщині відзначили День українського добровольця

Автор: admin2 от 14-03-2020, 17:20
 (голосів: 0)

На Львівщині відзначили День українського добровольцяСьогодні, 14 березня на Львівщині відзначають День українського добровольця. Відтак, зранку у храмі Стрітення Господнього, що на Батуринській, відбулась заупокійна літургія за усіма загиблими добровольцями.

Від імені голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького до пам’ятного хреста “Борцям за волю України”, поруч з храмом, поклали квіти.

“З початку воєнних дій на сході нашої держави, коли на нашу територію прийшов ворог, Ви стали на захист України та довели всьому світу, що ми незламна, непереможна нація! Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. І ми обов’язково в ній переможемо, бо з нами Бог, віра і тисячі наших Героїв, що сьогодні, безстрашно і самовіддано боронять кордони нашої держави. Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресору. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, злагоди і благополуччя у Ваших родинах та мирного неба на нашій землі!” - зазначив у вітанні очільник області.

На вулиці Клепарівській стартував автопробіг, який відбувся за таким маршрутом: вул. Клепарівська – вул. Єрошенка – вул. Під дубом – проспект 700-річчя – проспект Свободи – вул. Городоцька – вул. Коперника – центральна частина міста.

Організатори наголосили, що кількість учасників на заходах не перевищує допустиму норму. Добровольці, учасники АТО/ООС поставитися з розумінням до ситуації, що склалась у світі та Україні зокрема.

Також у Будинку воїна добровольців нагородили нагрудними знаками.

Організатори - Добровольчий Український корпус "Правий сектор", Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини за підтримки Львівської ОДА та Львівської облради.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua