» Інформація » На Львівщині ліквідовують наслідки негоди

На Львівщині ліквідовують наслідки негоди

Автор: admin2 от 24-06-2020, 15:25
 (голосів: 0)

На Львівщині ліквідовують наслідки негоди23 червня внаслідок тривалих сильних дощів завдано значної шкоди житловим будинкам, присадибним ділянкам та дорогам у 3 районах області. Рятувальники цілодобово працюють над ліквідацією наслідків негоди та евакуюють людей, які постраждали від стихії.  

На території Стрийського, Жидачівського, Старосамбірського районів підтоплено 110 житлових будинків, 110 підвалів житлових будинків, 168 присадибних ділянок, 2 продуктові магазини, 1 недіючу школу, 1 ветеринарний пункт, 1 клуб-бібліотеку,  111 господарських споруд, підтоплено 4 ділянки доріг, та 1 ділянка дороги пошкоджена, підтоплено 114 га сільськогосподарських угідь та 150 криниці.

Аби оцінити масштаби наслідків негоди, на місця підтопів виїхав заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

За його словами, поки вода не зійшла, важко повністю оцінити наслідки негоди, яка завдала збитків не лише житловим будівлям та сільськогосподарським угіддям, але інфраструктурі.

«Зараз ми мусимо розуміти масштаби збитків, опісля розглянемо питання виділення коштів для подолання наслідків стихії. Про суми збитків говорити рано», - пояснив Тарас Грень.

Шановні водії! Правоохороці звертаються із проханням тимчасово утриматися від поїздок дорогами між населеними пунктами Великі Дідушичі - Зарічне, Баня Лисовецька – Лани Соколівські, ділянками доріг між селами Лани Соколівські - Малі Дідушичі та Подорожне - Зарічне, а також дорогою до села Зарічне, на яких через повінь тимчасово обмежено рух транспорту.  

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua