» Інформація » Олег Немчінов ознайомився із ходом робіт на автомобільній дорозі Мостиська - Краковець

Олег Немчінов ознайомився із ходом робіт на автомобільній дорозі Мостиська - Краковець

Автор: admin2 от 21-08-2020, 13:32
 (голосів: 0)

Олег Немчінов ознайомився із ходом робіт на автомобільній дорозі Мостиська - КраковецьУ межах проєкту “Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури” активно триває ремонт на автомобільній дорозі О141003 Мостиська - Краковець. Із ходом робіт сьогодні, 21 серпня, ознайомився Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов та заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Станом на сьогодні, всю ділянку дороги облаштували у нижньому шарі асфальтобетонного покриття. Тривають роботи з облаштування верхнього.

Загальна довжина автомобільної дороги становить 19,1 км.

Відтак, на ній виконають роботи з поточного середнього ремонту, під час якого буде відновлено дорожнє покриття, влаштовано тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також проведуть заходи із організації дорожнього руху.

Кошторисна вартість об’єкту складає 146,5 млн грн. Передбачене фінансування за грантові кошти Республіки Польщі – 2,1 млн євро та дофінансування з обласного бюджету у сумі 67 млн гривень.

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду із підрядною організацією «Автомагістраль-Південь» на виконання ремонтних робіт.

Зазначимо, Проєкт реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією “Єврорегіон Карпати - Україна” і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua