» Інформація » У районі виявлено незаконну пилораму

У районі виявлено незаконну пилораму

Автор: admin2 от 22-06-2021, 17:11
 (голосів: 0)

Під час понеділкової наради в РДА перший заступник голови райдержадміністрації Роман Шлярп, який проводив нараду, відзначив, що перевірка лісопильних об’єктів дала перші результати - минулого тижня у районі виявлено незаконну пилораму. До перевірки було залучено правоохоронні органи, відкрито кримінальне провадження. За дорученням голови райдержадміністрації Степана Кулиняка перевірки проводитимуться і надалі.

На нараді доручено створити дві комісії. У відповідності до п.14 част.1 ст.16 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” утворити комісію для перевірки виконання договірних зобов’язань забудовниками, які здійснюють будівництво багатоквартирних житлових будинків із залученням коштів громадян. Буде також створена районна робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення (відповідно до п.10 част.1 ст.16 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”).

В контексті підготовки до відзначення 25-ї річниці Конституції України начальник відділу культури і туризму Надія Козар отримала завдання подати пропозиції щодо відзначення державного свята на рівні району та участі райдержадміністрації в урочистих заходах.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua