» Інформація » 23 червня на Львівщині оголошено Днем жалоби

23 червня на Львівщині оголошено Днем жалоби

Автор: admin2 от 22-06-2014, 13:57
 (голосів: 0)

23 червня на Львівщині оголошено Днем жалоби23 червня  Львівщина прощатиметься із загиблими в бою 19 червня під смт Ямпіль Краснолиманського району Донецької області військовослужбовцями 24 окремої Залізної механізованої бригади оперативного командування «Північ» Cухопутних військ Збройних Сил України.

У зв’язку з цим підписано Розпорядження обласної державної адміністрації про оголошення 23 червня 2014 року в області Днем жалоби.

У Розпорядженні, зокрема, зазначено рекомендувати на знак скорботи за загиблими у День жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області.

Також запропонувати районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua