» Інформація » Першочергове завдання - забезпечити надійний захист та оборону держави

Першочергове завдання - забезпечити надійний захист та оборону держави

Автор: admin2 от 22-07-2014, 14:35
 (голосів: 0)

Першочергове завдання - забезпечити надійний захист та оборону держави22 липня в райдержадміністрації відбулася розширена оперативна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. Представник Служби безпеки України інформував присутніх про основні завдання та план дій для організації безпеки життєдіяльності району в умовах неоголошеної війни в Україні, алгоритм дій для запобігання можливим терактам.

Дрогобицький військовий комісар Ігор Попов інформував керівний склад району про завдання та необхідність сприяння з боку правоохоронних органів, органів влади, підприємств та організацій незалежно від форм власності у проведенні третьої хвилі часткової мобілізації.

Розглядалося, також, питання надання допомоги армії. Керівник місцевого ополчення Василь Очеретнюк, який безпосередньо разом з ГО "Дрогобицький майдан" та “Дрогобич SOS” займається збором та доставкою необхідної допомоги нашим військовим в зону АТО, повідомив про те, що зараз є необхідним українським військовим для ефективного здійснення завдань на сході України. Він закликав не проводити самостійно будь-які доброчинні акції, а контактувати з названими організаціями та з ним безпосередньо, щоб надати справді найнеобхіднішу першочергову допомогу. Василь Очеретнюк як колишній військовий, також, високо оцінив бойовий дух мешканців Дрогобиччини, які зараз проходять службу в ІІІ-му батальйоні територіальної оборони Львівщини.

Загалом, на нараді наголошувалося, що не потрібно сіяти паніку, треба зберігати спокій та мобілізувати всі зусилля для забезпечення надійного захисту та оборони держави.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua