» Інформація » Питання допомоги армії та мобілізації обговорили з сільськими головами

Питання допомоги армії та мобілізації обговорили з сільськими головами

Автор: admin2 от 25-07-2014, 15:01
 (голосів: 0)

Питання допомоги армії та мобілізації обговорили з сільськими головами25 липня в райдержадміністрації відбулася нарада із сільськими, селищними головами, присвячена найактуальнішим проблемам сьогодення. У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, заступник голови районної ради Роман Урбан, Дрогобицько-Бориславський військовий комісар Віктор Попов, представники правоохоронних органів, громадських організацій.

Журналістка та громадська активістка Марія Кульчицька інформувала сільських голів про ініціативу громадськості Дрогобиччини та наших земляків — вояків Нацгвардії щодо утворення Фонду сприяння українському війську і, зокрема, Національній гвардії України. Фонд акумулюватиме доброчинні пожертви та буде закуповувати за ці гроші за значно дешевшими оптовими цінами якісні одяг, взуття, засоби захисту та інші необхідні речі для українських військових, насамперед, вихідців з Дрогобиччини. (Номер картки для пожертв 4405 8858 2086 0572 (Кульчицька-Волчко М.В). З питань допомоги армії виступив і керівник Дрогобицького ополчення Василь Очеретнюк, який загострив увагу на потребі наших вояків у транспорті. Можливо, на приватних подвір'ях мешканців припадають пилом не потрібні їм УАЗи, чи інші подібні автомобілі. Після необхідного ремонту вони б згодилися нашим гвардійцям.

З проханням допомогти в організації третьої хвилі мобілізації до присутніх звернувся військовий комісар Віктор Попов. Він, зокрема, зазначив, що представникиПитання допомоги армії та мобілізації обговорили з сільськими головами влади на місцях повинні розуміти самі та роз'яснювати жителям, що держава потребує нашого захисту. І потрібно зупинити ворога на східному рубежі, інакше небезпека пошириться всією країною. Треба спільно боротися з існуючими фактами ухиляння від мобілізації, саботажу при мобілізації необхідної техніки, диверсіями. Словом, якщо ми всі об'єднаємося у боротьбі з ворогом, нас ніхто ніколи не здолає. На репліки сільських голів, що на рівні з усіма мають мобілізувати і дітей можновладців, Віктор Попов повідомив, що його син найближчими днями відбуває в зону АТО.

До розуміння ситуації та об'єднання зусиль для оборони держави закликав колег голова Асоціації сільських, селищних рад району Степан Коваль.

Відповідні доручення для виконання мобілізаційних завдань отримали медична служба району та правоохоронні органи.


Новину відредагував: admin2 - 28-07-2014, 16:17

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua