» Інформація » Район візьме активну участь у заходах на підтримку українського війська

Район візьме активну участь у заходах на підтримку українського війська

Автор: admin2 от 3-10-2014, 14:34
 (голосів: 0)

Район візьме активну участь у заходах на підтримку українського військаСьогодні під час наради в райдержадміністрації обговорили формат участі Дрогобицького району у регіональному доброчинному святі, яке відбудеться у м.Дрогобич у неділю, 12 жовтня напередодні Дня Українського козацтва та УПА, що відзначається у свято Покрова Пресвятої Богородиці.

Нараду провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. Він зазначив, що район охоче підтримує пропозицію Дрогобицької міської ради щодо проведення такого заходу. Це стане спільною вагомою справою для допомоги українським воїнам, які відстоюють цілісність держави на її східних кордонах. Доброчинні заходи відбуватимуться під патронатом нашого відомого краянина, депутата обласної ради Тараса Курчика.

Під час наради йшлося про забезпечення участі у святі самодіяльних мистецьких колективів району, народних умільців, сільських господарів та господинь. Попередньо узгоджено, що позашкільні та спеціалізовані навчальні заклади району, сільські ради спільними зусиллями організують виставку-продаж кулінарних виробів, страв місцевої кухні, продукції народних промислів, у тому числі, виготовленої дитячими руками. Кошти, виручені з продажу, будуть передані у фонд підтримки українського війська.

Окрім цього Степан Рудницький доручив відділу освіти райдержадміністрації подати пропозиції щодо участі шкільних колективів в акції “Дітям сходу від школярів Дрогобиччини”.

У нараді взяли участь керівники та представники Асоціації сільських, селищних рад, відділів освіти, культури і туризму, економіки, молоді та спорту, управління агропромислового розвитку, Центральної бібліотечної системи, Районного будинку учнівської творчості, Малої Академії мистецтв, Районного дитячого еколого-натуралістичного центру, інших служб.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua