» Інформація » Важливо забезпечити вчасну оплату та погасити заборгованість за природний газ, – Юрій Турянський

Важливо забезпечити вчасну оплату та погасити заборгованість за природний газ, – Юрій Турянський

Автор: admin2 от 7-11-2014, 13:39
 (голосів: 0)

Важливо забезпечити вчасну оплату та погасити заборгованість за природний газ, – Юрій ТурянськийЗа результатами апаратної наради щодо проходження опалювального сезону у 2014-2015 р.р. у Львівській області т. в. о. голови ЛОДА Юрій Турянський дав доручення забезпечити поточну оплату та погашення заборгованості за спожитий природний газ до 100%. 

Керівників теплопостачальних організацій попереджено про персональну відповідальність за порушення умов договорів купівлі-продажу природного газу, укладених з НАК “Нафтогаз України”.

Як зазначив Юрій Турянський, необхідно забезпечити споживання теплогенеруючими та теплопостачальними організаціями району чи міста природного газу в межах затверджених обсягів та узгодити ліміти споживання газу з НАК “Нафтогаз України”. “Відповідальними за недопущення безлімітного споживання газу є голови РДА та мери міст обласного значення”, – додав він.

Виконання даного доручення знаходиться на особистому контролі т.в.о. голови Львівської ОДА.

Довідка

Розрахунки Львівщини за спожитий газ становлять понад 70%, в той час як в середньому по Україні – близько 43%. Населення та бюджетні установи області проплачують на 100%.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua