» Інформація » Керівники району взяли участь у нараді в прокуратурі

Керівники району взяли участь у нараді в прокуратурі

Автор: admin2 от 11-02-2015, 12:08
 (голосів: 0)

Керівники району взяли участь у нараді в прокуратурі10 лютого в Дрогобицькій міжрайонній прокуратурі відбувся круглий стіл з питань дотримання законності, запобіганням проявам корупції та інших актуальних питань. У засіданні взяли участь голова районної ради Михайло Сікора, перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, Дрогобицький міжрайонний прокурор Володимир Павич, начальник Дрогобицького МВ ГУМВСУ у Львівській обл. Андрій Білас, заступник військового комісара Володимир Коцюба, представники Дрогобицької міської ради. Йшлося про більш активне залучення громадських об'єднань до охорони громадського порядку. Так начальник міліції Андрій Білас зазначив, що у Дрогобичі останнім часом така практика досить активно застосовується. Статистика свыдчить, що спільне з активістами патрулювання вулиць дає позитивні результати — поменшало крадіжок, хуліганських вчинків та інших злочинів. Але правоохоронці попереджають — громадяни мають бути обережними, адже почастішали випадки шахрайства в різних його проявах (збирання пожертв, телефонні шахраї тощо). Встановлення відеоспостереження дозволить значно поліпшити стан справ, пов'язаний з безпекою громадян. Про це говорили представники міської ради, громадськості.

Про особливості чергової хвилі мобілізації, її законодавче підсилення, негативний вплив антиреклами, об'єктивні причини, які створюють проблеми з врученням повісток, говорили голова районної ради Михайло Сікора, заступник військового комісара Володимир Коцюба.

З питань протидії корупції доповідав старший прокурор Андрій Мельник. Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький загострив увагу на кількох актуальних питаннях, пов'язаних з проведенням мобілізації, забезпеченням належного стану захисних споруд, торгівлі у вечірній час алкогольними напоями та продажу їх неповнолітнім, необхідності більшої уваги та психологічної допомоги для адаптації наших співгромадян, які повертається із зони АТО.

Міжрайонний прокурор Володимир Павич зупинився на необхідності чіткої координації дій влади, правоохоронців, громадських об'єднань, ЗМІ щодо питань мобілізації, роботи з тими, хто ухиляється, залучення учасників АТО до спілкування з громадськістю, особливо, з молоддю.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua