» Інформація » Голова райдержадміністрації рекомендує директорам шкіл взяти до уваги температурний режим та провести святкові лінійки оперативно

Голова райдержадміністрації рекомендує директорам шкіл взяти до уваги температурний режим та провести святкові лінійки оперативно

Автор: admin2 от 31-08-2015, 12:55
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації рекомендує директорам шкіл взяти до уваги температурний режим та провести святкові лінійки оперативноСьогодні під час чергової оперативної наради з керівниками структурних підрозділів голова райдержадміністрації Максим Лісогор, визначаючи першочергові завдання на тиждень, окремо зупинився на святі 1 Дзвоника. Зважаючи на спекотні дні, він рекомендував відділу освіти разом з директорами навчальних закладів опрацювати питання проведення святкових шкільних лінійок. Максим Лісогор зазначив, що основне для нас - це здоров'я дітей. Тому, на його думку, необхідно провести лінійки зранку, поки ще дозволяє температурний режим та відмовитися від тривалих святкувань під палючим сонцем.

Серед інших завдань, про які йшлося на нараді, - допомога та підтримка сімей учасників АТО, організаційне забезпечення проведення чергового призову до Українського війська та виборів до місцевих рад.

Голова райдержадміністрації також доручив відділу культури і туризму спільно з іншими підрозділами продумати та сформувати план основних заходів з підготовки до 160-літнього ювілею Івана Франка. Максим Лісогор зауважив, що рік часу — не такий великий термін, щоб належним чином вшанувати нашого славетного краянина. Потрібно заздалегідь визначати перелік і об'єм робіт та передбачити відповідні кошти.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua