» Інформація » Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»

Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»

Автор: admin1 от 12-02-2016, 16:27
 (голосів: 0)

Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»Таке рішення 11 лютого прийняла на своєму першому засіданні комісія з питань пов’язаних із встановленням статусу учасника війни, яке провела голова комісії, керівник управління праці та соціального захисту населення Галина Чапля. На засіданні було представлено на розгляд комісії заяву та відповідні документи мешканця смт. Меденичі Анатолія Чуниса.

Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»Декан Меденицький УГКЦ о. Анатолій Чунис, котрий тричі побував в зоні АТО, а востаннє був капеланом у 128-й бригаді, яка брала участь в боях в одній з  найгарячіших точок місті Дебальцеве, словами підтримки та молитвою підтримував наших воїнів в найтяжчі хвилини.

Галина Чапля ознайомила присутніх членів комісії із Постановою Кабінету Міністрів України від 23.09.2015 року № 739 «Питання надання статусу учасника війни деяким особам» та розпорядженням голови райдержадміністрації від 03.02.2016 № 19 і наголосила, що документи, подані о. Анатолієм на основі Постанови КМУ комісія розглядає вперше.

Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»Після вивчення наданих документів та обміну думками, члени комісії одноголосно прийняли рішення встановити статус «Учасника війни» Чунису Анатолію Васильовичу, відповідно до ст. 9 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і буде підготовлено відповідне розпорядження голови райдержадміністрації.

Голова громадської організації «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО» вручив протоєрею Анатолію Чунису Подяку за жертовне служіння Богу і Україні та опіку Українського війська в боротьбі з московським агресором. Також зі словами вдячності до отця Анатолія звернулась координатор волонтерської групи «Дрогобич-Захід» Марія Головкевич.

 

Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»
Капелану Анатолію Чунису буде встановлено статус «Учасника війни»

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua