» Інформація » На засіданні Координаційної ради йшлося про роботу з сім'ями пільгових категорій та проблемними сім'ями

На засіданні Координаційної ради йшлося про роботу з сім'ями пільгових категорій та проблемними сім'ями

Автор: admin2 от 14-04-2016, 12:55
 (голосів: 0)

На засіданні Координаційної ради йшлося про роботу з сім'ями пільгових категорій та проблемними сім'ямиСьогодні відбулося засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, яке провів заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник.

Про надання допомоги сім'ям пільгових категорій до Великодніх свят доповіла заступник керівника управління праці та соціального захисту населення Марія Матієчко. Вона повідомила, що традиційно за бюджетні кошти в рамках відповідної програми буде придбано продуктові набори для сімей пільгових категорій.

На засіданні йшлося про організацію оздоровлення та відпочинку дітей, яке, як і щороку, буде проводитися за кошти бюджетів різних рівнів, за рахунок благодійних фондів, релігійних організацій тощо. Особлива увага приділяється дітям учасників АТО, загиблих та померлих військових. Директор районного центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді Наталія Щербанюк повідомила, що ця робота у працівників Центру - на особливому контролі, вони намагаються шляхом співпраці з оздоровницями, громадськими організаціями організувати різні форми відпочинку та оздоровлення як окремо для дітей, так і сімейного відпочинку.

Головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Куцик інформував про те, що за кошти затвердженої програми з районного бюджету продовжується виплата одноразових грошових допомог на харчування школярам - дітям учасників АТО.

Про роботу з дітьми, які проживають у кризових сім'ях розповіла керівник служби у справах дітей Ольга Солтис. Вона зазначила, що на обліку в службі знаходиться 13 таких сімей, у яких виховується 43 дитини. Двоє батьків притягнені до відповідальності за ухилення від виконання батьківських обов'язків. У минулому році в районі дітьми скоєно 3 злочини, у двох випадках це зробили діти з кризових сімей. Ольга Солтис також інформувала про профілактичну роботу серед неповнолітніх та їхніх батьків, яку проводять спеціалісти служби спільно з правоохоронними органами, спеціалістами центру соціальних служб та педагогами.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua