» Інформація » Засідання конкурсного комітету з пасажирських перевезень відтермінували

Засідання конкурсного комітету з пасажирських перевезень відтермінували

Автор: admin2 от 20-05-2016, 12:26
 (голосів: 0)

Засідання конкурсного комітету з пасажирських перевезень відтермінувалиСьогодні розпочав свою роботу конкурсний комітет з проведення конкурсу на визначення перевізників для роботи на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі району.

Вікдрив засідання заступник голови комітету, голова постійної комісії з питань підприємництва, торгівлі, транспорту, зв’язку та енергозбереження районної ради Василь Комар. На засідання були запрошені сільські голови населених пунктів, яких стосуються об'єкти конкурсу, представники фірм-перевізників, громадськості.

Секретар комітету, діловод сектору з питань ЖКГ та інфраструктури райдержадміністрації Андрій Лепак інформував присутніх про попередню підготовчу роботу.

Оскільки конкурсний комітет не отримав відповіді на свій запит від Укртрансінспекції (м.Київ), а відповідь на запит від Львівської облдержадміністрації був отриманий сьогодні, перед самим засіданням, а тому не був опрацьований, конкурсний комітет прийняв рішення відтермінувати перше засідання. Про дату його проведення буде повідомлено додатково після опрацювання всієї необхідної інформації.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua