» Інформація » Голова райдержадміністрації обіцяє крадіям лісу жорсткі та рішучі дії влади

Голова райдержадміністрації обіцяє крадіям лісу жорсткі та рішучі дії влади

Автор: admin2 от 20-05-2016, 16:53
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації обіцяє крадіям лісу жорсткі та рішучі дії владиНа початку чергового засідання Колегії райдержадміністрації голова районної ради Михайло Сікора відрекомендував членам Колегії та активу району новопризначеного голову РДА Володимира Шутка та побажав плідної співпраці задля розвитку району.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко озвучив затверджений ним склад Колегії та порядок денний засідання.

Колегія розглянула низку важливих питань, серед яких дві Програми — які подаватимуться на затвердження сесії районної ради.

Це — екологічна Програма району та Програма охорони, захисту та відтворення лісів.

Ці документи певним чином взаємопов'язані, і проблеми, які оприлюднили доповідачі, члени Колегії та запрошені, є дотичними.

Йшлося про невідкладні заходи щодо боротьби з борщівником, проблему спалювання сухої рослинності, забруднення річки Солониця. Голова  постійної комісії районної ради з питань охорони довкілля і природних ресурсів Михайло Гук запропонував деталізувати питання організованого вивезення твердих побутових відходів, роздільного збирання побутового сміття, функціонування міського звалища ТПВ у Брониці, питання забруднення навколишнього середовища свинокомплексом фірми “Барком”.

До директора Дрогобицького держлісгоспу Василя Матяшовського та керівників інших лісових господарств були зауваження щодо руйнування їхньою важкоюГолова райдержадміністрації обіцяє крадіям лісу жорсткі та рішучі дії влади технікою місцевих доріг, фактів самовільних рубок, захаращення лісових масивів та прилеглих територій хворостом, який залишається після лісових робіт. Василь Матяшовський визнав зауваження та повідомив, що для ремонту доріг підприємство придбає спеціалізовану техніку, а в роботі лісгосп на даний час приділяє більше уваги лісопереробці, відновленню та створенню лісових масивів.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко попередив керівників, що з приводу крадіжок лісу дії влади будуть чіткі і рішучі, щоб навести лад, інакше майбутні покоління нам не вибачать нашої бездіяльності та халатності.

Колегія прийняла рішення доопрацювати Програми відповідно до поданих пропозицій та скерувати їх для розгляду районної ради.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua