» Інформація » Сьогодні в райдержадміністрації побували представники Ділової Ради Україна — ЄС

Сьогодні в райдержадміністрації побували представники Ділової Ради Україна — ЄС

Автор: admin2 от 13-06-2016, 16:13
 (голосів: 0)

Сьогодні в райдержадміністрації побували представники Ділової Ради Україна — ЄСДелегацію очолив директор представництва в Україні Ральф Гольдманн. В зустрічі, яку провів голова райдержадміністрації Володимир Шутко, взяли участь заступник голови РДА Іван Мізерник, Долішньолужецький сільський голова Василь Котик, депутат районної ради Василь Комар, начальник управління Держгеокадастру Любомир Бреньо.

Тема розмови - залучення інвестицій на терени району. Зокрема, обговорювалася можливість ведення бізнесу на території Долішнього Лужка та навколишніх сіл. Йшлося про підтримку виробництва екологічно чистих продуктів. В цьому контексті є пропозиції щодо розведення кіз та виробництва сирів, розвиток агротуризму та створення агроосель з місцевим колоритом і традиціями тощо. Пропозиції потенційних інвесторів стосуються й багатьох інших цікавих проектів, які водночас сприятимуть зайнятості населення та створенню робочих місць.

Інвестори вже мали зустріч з депутатами Долішньолужецької сільської ради. Вони також планують поспілкуватися з мешканцями, щоб визначитися із майданчиками для виробничих площ. Планується укладення соціальної угоди із сільською радою, де буде передбачена участь бізнесу в розвитку та вирішенні проблемних питань території.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua