» Інформація » Ансамбль «Верховина» відсвяткував своє 70-ти річчя

Ансамбль «Верховина» відсвяткував своє 70-ти річчя

Автор: admin1 от 29-06-2016, 12:23
 (голосів: 0)

Ансамбль «Верховина» відсвяткував своє 70-ти річчяЗаслужений Прикарпатський ансамбль пісні і танцю «Верховина» – це професійний вокально-хореографічний колектив, що на протязі семидесяти років пропагує українське мистецтво, зокрема фольклор Прикарпаття. В складі ансамблю хорова, танцювальна та оркестрова групи. 26 червня з нагоди відзначення 70-ліття колективу у Дрогобицькому міському народному домі ім. І. Франка відбувся святковий концерт.

Творча робота в колективі підтримується стараннями диригента Світлани Урбан, керівника оркестру Галини Желіско та головного балетмейстера ансамблю Василя Куликівського, вже понад десять років очолюють ансамбль «Верховина» директор Зорян Ацедонський та художній керівник Світлана Майданик – вони по праву отримали вітання від міністра культури України Євгена Нищука, обласної, районної та міської влади. Побажав творчих успіхів колективу і голова Дрогобицької районної державної адміністрації Володимир Шутко.

Яскраве тригодинне дійство з прекрасними танцювальними номерами та народними піснями подарували глядачам чудовий настрій.

Ансамбль «Верховина» відсвяткував своє 70-ти річчя

Ансамбль «Верховина» відсвяткував своє 70-ти річчя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua