» Інформація » Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіях

Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіях

Автор: admin2 от 1-07-2016, 14:30
 (голосів: 0)

Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіяхУ контексті підготовки до осінньо-зимового періоду Колегія райдержадміністрації розглянула ситуацію в дорожньому господарстві району. Про критичний стан автошляхів району на багатьох важливих напрямках говорили голова райдержадміністрації Володимир Шутко, голова районної ради Михайло Сікора, член Колегії, керівник Волощанського агроформування Микола Пінчак.

Директор Дрогобицького райавтодору Сергій Грибанов повідомив, що на даний час підприємство має певну кількість піщаної суміші для підсипки доріг. Відбувається ремонт спеціальної техніки, яка, втім, вже давно вичерпала свій ресурс і більше схожа на металобрухт. Сергій Грибанов зазначив, що ситуація щодо фінансування райавтодору суттєво поліпшилася, тому на рівні області ставиться питання щодо придбання нової сучасної техніки для ремонту та обслуговування доріг.

Керівник райавтодору сказав, що завершується ремонт дороги до Довголуки, буде закінчено ремонт автодороги на Самбір, проводяться роботи на дорозі Рихтичі-Вороблевичі, до Нижніх Гаїв, тобто на автошляхах, на які є кошти.

Серед проблемних питань підприємства С. Грибанов назвав проблему кадрів — спеціалісти не хочуть працювати за ті зарплати, які їм пропонують (за словами керівника, орієнтовно це 5 тис. грн.) Як вихід із ситуації, він бачить залучення приватних структур до ремонту доріг. Так, за інформацією С. Грибанова, нині на дорогах району працює 5 різних організацій.

Цю ідею підтримав депутат обласної ради Михайло Задорожний, який навів приклад Стрийського району, де є три приватні дорожні організації. М.Задорожний ознайомив присутніх з графіком робіт на дорогах району, наданим Службою автомобільних доріг області, та рекомендував місцевим головам активно контролювати якість їх виконання. Він порадив сільським, селищним головам також тримати на контролі графік робіт, і бити на сполох при його недотриманні, щоб не затягнути ремонт доріг до настання холодів.


Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіях
Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіях
Сільських, селищних голів закликають активно контролювати ремонт доріг на їхніх територіях

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua