» Інформація » Центр зайнятості » В центрі зайнятості визначили переможців конкурсу "Професіографічне дерево моєї родини"

В центрі зайнятості визначили переможців конкурсу "Професіографічне дерево моєї родини"

Автор: admin2 от 29-11-2016, 16:04
 (голосів: 0)

В центрі зайнятості визначили переможців конкурсу "Професіографічне дерево моєї родини"28 листопада у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся І етап конкурсу дитячих малюнків на тему «Професіографічне дерево моєї родини» серед учнів 5-9 класів Дрогобицького району.

Метою конкурсу була активізація профорієнтаційної роботи з молоддю шляхом пізнання родинних професійних традицій, сімейних ремесел, професійних досягнень батьків, дідів, прадідів та їх художнє висвітлення у вигляді малюнку, на якому зображується родинне дерево. На конкурсі було представлено 36 малюнків, на яких учасники старанно зобразили своє професіографічне родинне дерево. Конкурсна комісія оцінювала глибину розкриття теми, творчість та оригінальність малюнку. Від «коріння до гілочок, листочків та плодів» діти зображали професії своїх предків, використовували приказки та прислів’я : «Сім’я- найбільший скарб», «Щоб добре жити - треба працю любити», «Лежачого хліба ніде нема», «З ремеслом дружити –в житті не тужити», «Все що робиш - роби добре». Перемогу у конкурсі малюнків здобула учениця Медвежанського НВК ім.М.Біласа Марта Сов’як, яка братиме участь у ІІ турі на обласному рівні. ІІ місце посіла учениця Урізького НВК Анастасія Закутня, ІІІ місце розділили Вікторія Медвідь - учениця Добрівлянської ЗОШ і Вікторія Викрикач - учениця Ролівської ЗОШ. ДоВ центрі зайнятості визначили переможців конкурсу "Професіографічне дерево моєї родини" нагородження конкурсантів долучилися приватні підприємці Павло Нєдєлько та Віктор Мусійчук.

Дякуємо всім учасникам конкурсу, зокрема, керівнику Дрогобицького районного відділу освіти п. Івану Стецку, які з відповідальністю та креативністю поставилися до заходу. Сподіваємось, такий конкурс допоможе дітям більше пізнати професійне коріння свого родоводу та обрати улюблений фах у майбутньому.

 

Юлія Братунь,

провідний фахівець з питань зайнятості

відділу активної підтримки безробітних

Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua