» Інформація » Центр зайнятості » Живіть і працюйте на рідній землі

Живіть і працюйте на рідній землі

Автор: admin1 от 26-01-2017, 09:09
 (голосів: 0)

Живіть і працюйте на рідній земліВи, мабуть, не раз бачили оголошення про роботу за кордоном? Вам, безперечно, розповідали про чудове життя українців, які працюють в інших країнах та отримують багато грошей. Ви, звичайно, самі  хотіли спробувати виїхати за кордон на заробітки?

Пам’ятайте, що виїжджаючи на роботу за кордон ви ризикуєте: опинитися на нелегальній роботі і замість прибутку бути ув’язненим,депортованим,змушеним сплатити штрафи; потрапити до тенет злочинців,спокусившись надзвичайно привабливими умовами та можливостями працевлаштування за кордоном; втратити професійну кваліфікацію,тривалий час працюючи на некваліфікованій роботі; потерпати психологічно та морально вдалині від родини, відсутності належного правового,соціального,медичного захисту.

Будуйте свою кар’єру на рідній землі.  Працюючи в Україні ви соціально захищені, причетні до розвитку своєї країни. Ви позитивно впливаєте на ринок праці, завдяки чому Україна стає більш привабливим місцем для роботи та інвестицій. Доки живете на рідній землі, ви вільні в своєму виборі. Ваша цілеспрямованість, активність, знання та праця не залишаться непоцінованими і неодмінно допоможуть вам знайти гідне місце в суспільстві. Служба зайнятості допоможе вам здобути нову професію,підвищити кваліфікацію, підібрати роботу відповідно до вашого покликання та уподобань.

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua