» Інформація » Центр зайнятості » Щоб не потрапити в тенета торгівців людьми

Щоб не потрапити в тенета торгівців людьми

Автор: admin2 от 6-10-2020, 14:52
 (голосів: 0)

 Щоб   не потрапити в тенета  торгівців людьми 02.10.2020 р у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції» за участю фахівців Благодійного Фонду «Карітас» та безробітних котрі перебувають у пошуку роботи. На даному заході розглядалися питання :

  • Поняття трудової міграції її види та причини;

  • Як людина потрапляє в тенета торгівців людьми?;

  • Схема шахрайства у роботі фірм посередників;

  • Легальна зайнятість;

Після розгляду кожного з питань проводилось обговорення та учасники заходу мали можливість переглянути фільм ”Життя на продаж”

Прослухавши семінар в процесі дискусії та переглянувши фільм зрозуміли, що виїжджаючи на роботу за кордон вони ризикують: опинитися на нелегальній роботі і замість прибутку бути ув’язненим, депортованим, змушеним сплатити штрафи, потрапити до тенет злочинців. Спокусившись надзвичайно привабливими умовами та можливостями працевлаштування за кордоном можуть втратити професійну кваліфікацію, тривалий час працюючи на некваліфікованій роботі, потерпати психологічно та морально вдалині від родини , відсутності належного правового, соціального, медичного захисту.

Працюючи в Україні, кожна людина соціально захищена ,а служба зайнятості допоможе бажаючим здобути нову професію, підвищити кваліфікацію, підібрати роботу відповідно до покликання та уподобань.

 

С.Шараневич –начальник відділу активної підтримки безробітних

Дрогобицького МРЦЗ.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua