» Інформація » Центр зайнятості » Доступні мобільні додатки «Центр профорієнтації»

Доступні мобільні додатки «Центр профорієнтації»

Автор: admin1 от 11-06-2019, 12:39
 (голосів: 0)

Доступні мобільні додатки «Центр профорієнтації»Дрогобицький міськрайонний центр зайнятості інформує щодо можливості отримання послуг через дистанційну форму – «Центр профорієнтації».

Це мобільний додаток, який можна безкоштовно встановити через Gооglе Рlау (6,31 Мб).

Додаток зручний у користуванні, містить 4 підрозділи: «Пізнай себе», «Світ професій», «Куди піти вчитися», а також передбачає у випадку виникнення запитань можливість відразу записатися на відвідування до профконсультанта за допомогою електронної черги.

Перевагою програми є також те, що клієнт може пройти тестування на мобільному телефоні. Також, програма містить відео про професії, усі серії мультфільму «Пошук роботи», абетку професій з описом, поради та рекомендації. Також, у додатку «Центр профорієнтації» є можливість ознайомитися з закладами професійної та вищої освіти України.

 Окрім мобільного додатку «Центр профорієнтації» розроблено ще «Центр розвитку підприємництва» та «Довідник пільг та послуг учаснику АТО». Кожен із наведених додатків є функціональним та інформативним, через оновлення забезпечується постійна актуалізація даних. Викладена довідково- інформативна база додатків є доступною на мобільному пристрої без підключення до мережі Інтернет, актуальні вакансії, зареєстровані в центрах зайнятості, електронний кабінет та відео-ресурси є можливими для використання в он-лайн режимі. Посилання: https://play.google.com/store/apps/details…

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua