» Інформація » Центр зайнятості » Директор в ролі реєстратора

Директор в ролі реєстратора

Автор: admin2 от 10-07-2019, 14:44
 (голосів: 0)

Директор в ролі реєстратораПідтримав сьогодні експеримент й директор Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Б.Волошин. Він зазначив, що досвід виконання функцій адміністратора-реєстратора в подальшому допоможе йому у роботі та прийнятті управлінських рішень.
«Під час виконання функцій реєстратора розвивається моя власна компетенція як керівника центру зайнятості. Це можливість побувати в конкретних робочих ситуаціях, в яких перебувають фахівці центру зайнятості – реєстратори. За час роботи реєстратором я поспілкувався  із 2 молодими краянами, яких вніс в реєстр системи ЄІАС, опрацьовуючи наявні вакансії, був щасливий з того, що робота була підібрана та видано скерування на працевлаштування. Тепер очікуємо на позитивний результат, оскільки в телефонній розмові з роботодавцем було з’ясовано що людина відповідає всім вимогам роботодавця, а також домовлено про час зустрічі»  – розповів Б.Волошин. 
«Будучи в ролі адміністратора- реєстратора я використав власний підхід до кожного клієнта - це сприяє якісному працевлаштуванню згодом, потрібно уважно вислухати та врахувати побажання людини щодо підходящих вакансій, її професійний та освітній рівень, досвід роботи, ступінь трудової мотивації, активності та мобільності, обставини, які можуть бути перешкодою при працевлаштуванні».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua