» Інформація » Центр зайнятості » На комісії в РДА йшлося про дотримання соціальних гарантій під час вивільнення працівників

На комісії в РДА йшлося про дотримання соціальних гарантій під час вивільнення працівників

Автор: admin2 от 3-03-2021, 11:49
 (голосів: 0)

На комісії в РДА йшлося про дотримання соціальних гарантій під час вивільнення працівниківСьогодні, 3 березня в райдержадміністрації відбулося засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників. Очолив засідання перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад.

Розглядалося питання вивільнення працівників у відділі освіти Дрогобицької райдержадміністрації. Начальника відділу освіти Івана Стецка попереджено про необхідність вжиття відповідно до чинного законодавства заходів, спрямованих на пом’якшення наслідків масового вивільнення працівників, а також забезпечення виконання усіх соціальних, фінансово-економічних та юридичних зобов’язань відповідно до трудового законодавства.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Марія Суховерська інформувала про процедуру взяття на облік в центрі зайнятості та про наявність актуальних вакансій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua