» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » На Дрогобиччинi тривають інформаційно-роз`яснювальні відвідування з питань легального працевлаштування

На Дрогобиччинi тривають інформаційно-роз`яснювальні відвідування з питань легального працевлаштування

Автор: admin2 от 30-01-2020, 09:43
 (голосів: 0)

На Дрогобиччинi тривають інформаційно-роз`яснювальні відвідування з питань легального працевлаштуванняЦими днями фахівці Дрогобицького управління Головного управління ДПС у Львівській області спільно з представниками сектору з питань праці Дрогобицької міської ради, міськрайонного центру зайнятості та Дрогобицького сервісного центру ГУ Пенсійного фонду України у Львівській області активно роз’яснюють підприємцям сфери торгівлі, послуг та громадського харчування вимоги закону щодо використання найманої праці.

Під час зустрічей з представниками підприємництва фахівці робочої групи інформують про норми законодавства і пропонують працедавцям самостійно прийняти рішення про оформлення своїх найманих працівників згідно вимог закону. Саме рішення кожного роботодавця добровільно впорядкувати трудові відносини з найманими працівниками не лише гарантує соціальні виплати їх найманим особам у випадку втрати працездатності, а й передбачає додаткові бюджетні надходження ПДФО, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Роз’яснювальні заходи – перший етап комплексу дій з детінізації ринку праці. Вже незабаром представники Держпраці і податківці проводитимуть перевірки працедавців – порушників. У разі виявлення неоформлених найманих працівників на підприємців очікують суттєві штрафні санкції, – звертають увагу в Дрогобицькому управлінні ГУ ДПС у Львівській області.

Дрогобицьке управління

ГУ ДПС у Львівській області

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua