» Центр соціальних служб » Безоплатна правова допомога – соціально–правова ініціатива держави

Безоплатна правова допомога – соціально–правова ініціатива держави

Автор: admin1 от 20-10-2016, 09:41
 (голосів: 0)

Безоплатна правова допомога – соціально–правова ініціатива держави19 жовтня у приміщенні Дрогобицького міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції для осіб, які умовно засуджені та  перебувають на обліку у цій установі, в тому числі і неповнолітніх була організована зустріч із спеціалістом Дрогобицького бюро правової допомоги. Захід організували та провели працівник відділу «Дрогобицьке бюро правової допомоги», Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно із  психологом та фахівцями Дрогобицького міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції та провідним спеціалістом Дрогобицького РЦ СССДМ.

Спеціаліст відділу надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіла присутнім про діяльність центру, а також наголосила про гарантоване державою право на адвоката визначеним категоріям осіб. Вона також наголосила на тому, що, в разі необхідності, для захисту своїх прав вони можуть звернутися до цієї установи.

Психолог Дрогобицького міськрайонного відділу  кримінально – виконавчої інспекції  поділилась досвідом у врегулюванні конфліктних ситуацій та дієвими підходами у роботі з особами звільненими від відбуття покарання.

Провідний спеціаліст Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіла про необхідність захисту прав та інтересів дітей. Акцентувала увагу присутніх на пошуку спільних шляхів для посилення правової освіти такої вразливої категорії осіб, як діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та сім`ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Отже, засуджені для того, аби захистити свої майнові, житлові чи інші права можуть звернутися та отримати правову допомогу як малозабезпечені особи чи інваліди. Безумовно, надана інформація викликала зацікавленість у підоблікових, так як безоплатна вторинна правова допомога надається за рахунок коштів Державного бюджету України, і тому є можливість вирішити проблемні питання.

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua