» Центр соціальних служб » В Дрогобичі відбувся семінар з питань запобігання туберкульозу

В Дрогобичі відбувся семінар з питань запобігання туберкульозу

Автор: admin1 от 15-04-2016, 11:46
 (голосів: 0)

В Дрогобичі відбувся семінар з питань запобігання туберкульозу14 квітня в приміщенні  Дрогобицької  міської  ради відбувся семінар для працівників соціальних служб та освіти, представників органів державної  виконавчої влади  та місцевого самоврядування, релігійних і  громадських  організацій з питань адвокаційного, комунікаційного і соціально мобілізаційного супроводу протидії туберкульозу. Зокрема,  участь у семінарі  взяли спеціалісти Дрогобицького РЦСССДМ – Лілія Коваль та Зоряна Дум’як.

В Дрогобичі відбувся семінар з питань запобігання туберкульозуМетою семінару було формування навичок у соціальних та медичних працівників з мотивування осіб з проходження діагностики туберкульозу, актуалізація відповідальності  за здоров’я громади.

Семінар проводив Юрій Островерха – головний лікар Львівського обласного центру здоров’я, який розповів про методи запобігання туберкульозу на первинному рівні, надання медичної допомоги, основні принципи боротьби з туберкульозом. Наголосивши на тому, що подолання туберкульозу можливе лише за умови об’єднання зусиль усієї громади,включно з соціальними і медичними службами, органами місцевого самоврядування,впливовими релігійними об’єднаннями,іншими зацікавленими державними і приватними структурами та неурядовими організаціями.

 

 

В Дрогобичі відбувся семінар з питань запобігання туберкульозу

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua