» Центр соціальних служб » Діти учасників АТО з Дрогобиччини відпочивають за кордоном

Діти учасників АТО з Дрогобиччини відпочивають за кордоном

Автор: admin2 от 20-07-2016, 12:10
 (голосів: 0)

Діти учасників АТО з Дрогобиччини відпочивають за кордономЗа інформацією Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім`ї та молоді вчора 19 липня 4 дітей учасників АТО з Підбужа, Рихтич, Летні та Новошич у складі молодіжної групи Львівщини відбули на відпочинок до Латвії.

Захід відбувається на запрошення Думи Смілтенського краю та за сприяння депутатів Латвійського Сейму. Така ініціатива латвійців є дуже важливою для дітей, батьки яких боронять свою країну на східних кордонах, і хорошою нагодою відпочити, знайти нових друзів, познайомитися з історією та культурою іншої країни, стати більш самостійними та набратися хороших вражень. Впродовж тижня діти матимуть екскурсії у Ригу, Валмієру, Цесис, різноманітні майстер-класи, спортивні заходи, походи в ліс, а також реабілітаційні заняття. Латвійська сторона взяла на себе фінансування витрат на поїздку дітей, проживання у Центрі дітей та сім’ї, медичне страхування.

Окрім цього, 2 дітей учасника бойових дій з Меденич зараз відпочивають в оздоровчо-туристичному центрі на озері Веленце в Угорщині.

Райдержадміністрація висловлює щиру подяку громадськійї організації «Асоціація учасників АТО Львівщини» та особисто Тарасу Маслянці, який допомагав в організації поїздок.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua