» Соціальний захист населення » Святий Миколай завітав і до самотніх

Святий Миколай завітав і до самотніх

Автор: admin2 от 24-12-2014, 09:51
 (голосів: 0)

Святий Миколай завітав і до самотніхЯк і колись, так і тепер серце Святого Миколая завжди відкрите для всіх, хто з вірою просить допомогти, а він ніколи нікому не відмовляє в настанові і пораді. Святий Миколай може бути прикладом того, як не на показ, а дійсно від щирого серця робити добрі вчинки, допомагати людям бідним, хворим, знедоленим, немічним. Людина, що уподібнюється святому Миколаю, приймає нагороду Божу, таку, яку прийняв від Господа і сам святий Миколай. І це буде дійсно тією славою, якою має прикрашатися людина. Бо слава земна проходить.

У Дрогобицькому районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) стало доброю традицією організовувати свято Миколая для своїх підопічних. Так театралізовані дійства пройшли в с. Вороблевичі, Дережичі, Опака, Старий Кропивник. Святий Миколай з Ангеликами та діточками в костюмах спільно з соціальними робітниками та працівниками сільських рад, волонтерами колядуючи: «Ой хто хто Миколая любить…» відвідали усі домівки одиноких. Сльози радості виступали у кожного, хто отримував подарунок в цей день.

Директор терцентру Оксана Тринчук та очолюваний нею колектив щиро дякують усім, хто долучився до цього святкування. Крім продуктових наборів, які були придбані за бюджетні кошти одинокі отримали солодощі від доброчинців, які не дивлячись на такий нелегкий час для нашої держави все ж таки викроїли кошти для самотніх.

Якби кожен, хто може, допоміг би хоча б одній конкретній людині, світ став би набагато кращим. Теплі слова вдячності хочеться сказати депутату Дрогобицької районної ради Івану Мізернику, який вболіває за своїх односельчан і завжди старається їм зробити приємні несподіванки та заохочує місцевих підприємців до благодійності. Дякуємо також сільському голові с. Дережичі М. Селянику, керівникам ТзОВ «Агро» та ТзОВ «Геліос», родині Дулібяників із с. Старий Кропивник, керівнику відпочинкового комплексу с. Опака та всім хто долучився до цього святкування. Тому давайте пробудимо в наших серцях благодійність, милосердя та волонтерство на благо нашій рідній Україні. Хай працьовитість наших благодійників та душевне тепло і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи – меценатства. Бажаємо Вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Миколая принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!
Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань! Бо, як сказав апостол Павло у своєму посланні: «Хто сіє скупо, той скупо і пожне,а хто сіє щедро, той щедро і пожне. Кожен приділяй з ласки серця, не з гіркотою і не з примусом,  бо хто дає доброзичливо, того любить Бог

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua