» Освіта » Маленьких математиків навчають інтелектуальним іграм

Маленьких математиків навчають інтелектуальним іграм

Автор: admin1 от 20-12-2016, 12:20
 (голосів: 0)

Маленьких математиків навчають інтелектуальним іграмНа базі методкабінету відділу освіти відбувся районний семінар вихователів дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів на тему «Життєдіяльність дошкільників в контексті логіко-математичного розвитку». Він  проведений з ініціативи методиста  з дошкільної освіти Оксани Климишин. Досвідом та напрацюваннями з даного питання ділилися педагоги ДНЗ «Берізка» села Грушів: завідувач навчального закладу Любов Різник, вихователі Ірина Хомей, Олександра Кіт, Ольга Пецюх, музичний керівник Леся Мороз.

Педагоги дошкільного навчального закладу «Берізка» ознайомили учасників семінару з п’ятьох ДНЗ та 22 НВК з цікавими методиками та надали практичні рекомендації щодо впровадження в освітній процес сучасних педагогічних технологій з логіко-математичного розвитку дошкільнят. Під час семінару використано дидактичний матеріал, розвивальні ігри: «Блоки Дьєнеша», «Палички Дж. Кюїзенера», «Корентурні таблиці Н.Гавриш».

Відрадно, що в семінарі брали активну участь вихователі з новостворених НВК з сіл: Довге Гірське, Довге Низинне, Залокоть.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua