» Культура » Свято Незалежності у Почаєвичах

Свято Незалежності у Почаєвичах

Автор: admin2 от 26-08-2016, 09:21
 (голосів: 0)

Свято Незалежності у Почаєвичах24 серпня урочисто й святково відзначила 25-у річницю Незалежності України громада села Почаєвичі. Святкування розпочалися з богослужіння у храмі Архистратига Михаїла УГКЦ, яке очолив парох о.Валерій Білинський.

Разом з парафіянами спільну молитву творили і воїни АТО, які отримали благословення від о.Валерія та щирі слова подяки від вдячних односельчан. Далі церковна процесія у вишиванках пройшла до символічної молили Борцям за волю України.

Святкування ювілею Незалежності продовжилися у народному домі села урочистим концертом «Ми діти Твої, Україно!» Розпочав святкову програму церковний хор з молитви «Отче наш», під урочистий марш воїни АТО Бокало Андрій, Підгірняк Андрій, Змінчак Роман внесли державний прапор України. Сільську громаду привітали о. Валерій та сільський голова Володимир Яріш, який вручив подяки учасникам АТО.

Концерт для жителів села підготували художньо-самодіяльні колективи народного дому. Родзинкою свята стали виступи вокальних, танцювальних, драматичних гуртків та майстрів художнього слова, учасниками яких є жителі села від найменших до найстарших, під керівництвом директора Любові Тунської та художнього керівника Романа Стецули.

 

Свято Незалежності у Почаєвичах

 

Свято Незалежності у Почаєвичах

 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua