» Інформація » Святкування Дня Незалежності у Новошичах

Святкування Дня Незалежності у Новошичах

Автор: admin1 от 26-08-2017, 09:36
 (голосів: 0)

Святкування Дня Незалежності у НовошичахВ селі Новошичі 24 серпня відбулися урочистості, присвячені найголовнішому святу нашої держави - 26-річниці Дня Незалежності України.  Святкування розпочалися з літургії в храмі, яку відслужив сільський парох Василь Полянко. Процесія з хоругвами вирушила до могили і пам’ятника “Борцям за волю України”, де була відправлена панахида за тих, хто віддав своє життя за волю та незалежність.

Святкування Дня Незалежності у НовошичахГостей та жителів села з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора України привітав сільський голова Андрій Ікало та депутат районної ради Ярослав Коколюс.

Святкування продовжилося урочистим заходом з виконання Гімну України. Церковний хор заспівав пісню «Боже, Великий, Єдиний» та «Молитву за Україну».  Свою любов до Батьківщини висловлювали у віршах молодь села та учні школи: Вікторія Шуптар, Віталія Качмарик, Юлія Дзюбак, Христина Цекот, Василина Даців, Вікторія Сенишин та Анастасія Фурдин. Наймолодші учасники Вікторія Панейко, Дарина Ковалів. Вероніка та Андріяна Піцикевич виконали пісню «Я – українка», а Богдан Ковалів та Маркіян Сподар – «Я малий собі гуцулик». Діти співали про вишиванку та рідний край під музичний супровід Оксани Ковалів - вчителя Новошицької СЗШ І ст. Сценарій свята підготувала директор Народного дому Світлана Броницька.

Святкування Дня Незалежності у Новошичах

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua