» Культура » Свято книги для маленьких читачів

Свято книги для маленьких читачів

Автор: admin2 от 8-12-2016, 12:20
 (голосів: 0)

Свято книги для маленьких читачівБібліотекар бібліотеки-філії с.Опака Ганна Якуц провела свято на тему: “Книги - дивовижний сад, де кожен шукає плоди на свій смак”. Мета свята — це перше ознайомлення діточок з бібліотекою та книгами, які є в бібліотеці. Навчити дітей любити та поважати книгу, українську мову, свою Батьківщину, свою родину. На свято були запрошені: вчителі школи Мар”яна Якуц, Оксана Пріцак, та дошкільнята, а їх -21. Бібліотекар та вчителі розказали дітям, яку важливу роль відіграє книга, яка завжди допоможе і порадить, у житті кожної дитини.

Людина — улюблене Боже творіння. Господь завжди хотів і хоче, щоб люди були щирими, добрими і любили один одного. Всі предмети, що нас оточують зроблені руками людини. Таким людським творінням і є книга. Книга - це є творіння багатьох людей, наш перший помічник, з якої ми черпаємо знання. Ці люди багато вклали своїх знань, своєї праці, щоб ви могли пізнати світ, який вас оточує.

Наш народ дав світові видатних майстрів слова: Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесю Українку, Марка Вовчка, Василя Стуса, Ліну Костенко та ін. І.Франко сказав:

“Книги- морська глибина,

Хто в ній пірне аж до дна

Той, хоч і труду мав досить

Дивнії перла виносить”.

Учениці Марія Кекіс та Марія Дидик розказали вірші про книги, розгадували загадки.

На завершення Ганна Якуц сказала: “ Книга — найкраще диво на світі. Вона зроблена з простого паперу. На білому папері надруковані таємничі знаки, які ви зможете розшифрувати, прочитати. Ви їх знаєте — це букви. Дуже хочеться, щоб ви полюбили книги, берегли їх. Запрошую всіх Вас до нашої БІБЛІОТЕКИ”

Свято книги для маленьких читачів
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua