» Фізкультура і спорт » Вихованці ДЮСШ "Явір" взяли участь в обласних змаганнях

Вихованці ДЮСШ "Явір" взяли участь в обласних змаганнях

Автор: admin2 от 2-03-2020, 09:40
 (голосів: 0)

Вихованці ДЮСШ "Явір" взяли участь в обласних змаганняхУ четвер, 27 лютого в спортивному комплексі СОК «Інтерспорт», м.Львів відбулися обласні дитячо – юнацькі змагання з футзалу серед юнаків 2005-2006 та 2007 – 2008 р. н.. Дрогобицький район представляли учні ДЮСШ «Явір», якими опікуються тренери – викладачі Дмитро Курпяк, Юрій Матляк та Іван Балицький. Організатори змагань - ГО «Львівська ТО ВФСТ «Колос», управління фізичної культури та спорту ЛОДА за підтримки Асоціації футболу Львівщини.

Сільська команда з району, яка складалась з 12-ти річних юнаків, в боротьбі за призове місце тільки за 1 хвилину до завершення поступилася ровесникам з В. Білки з рахунком 3:2, але відзначилась, бо забила на турнірі найбільшу кількість голів.

 А команда 15-ти річних юнаків з Дрогобиччини в боротьбі за третє місце не залишила жодних шансів ровесникам із Турки та з рахунком 8:1 здобула бронзові нагороди в обласних фінальних змаганнях ВФСТ «Колос».

Дирекція ДЮСШ «Явір» Дрогобицького району дякує керівнику «Транс-Екіпажу» Йосипу Дяківу за надання транспорту для перевезення дітей на змагання.

 

Вихованці ДЮСШ "Явір" взяли участь в обласних змаганнях


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua