» Фізкультура і спорт » Відбулася нарада керівників районних спортивних організацій

Відбулася нарада керівників районних спортивних організацій

Автор: admin1 от 4-11-2014, 12:16
 (голосів: 1)

Відбулася нарада керівників районних спортивних організаційСьогодні, 4 листопада, в кабінеті першого заступника голови Дрогобицької райдержадміністрації Степана Рудницького відбулася нарада з керівниками районних спортивних організацій, зокрема районної організації ФСТ «Колос», спортивної школи «Явір», районної федерації футболу, Доброгостівського стадіону «Карпати». Головний спеціаліст відділу молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко наголосив на тому, що необхідна узгодженість в роботі всіх спортивних організацій району, особливо у проведенні спортивних заходів, також він ініціював створення комісії з перевірки роботи тренерів та фахівців.

 Перший заступник голови РДА Степан Рудницький звернув увагу присутніх на необхідності максимально задіювати стадіон «Карпати» в Доброгостові у проведенні на ньому різноманітних спортивних змагань, фінальних турнірів, особливо це стосується районної федерації футболу.

 Також на нараді було обговорено можливість створення на базі районних спортивних організацій єдиної структури – «Спорт для всіх», що дасть можливість скеровувати більшу суму коштів саме на спортивні заходи.

 

 

Відбулася нарада керівників районних спортивних організацій

 

 

Відбулася нарада керівників районних спортивних організацій

 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua